FAQ  •  Register  •  Login

EQ1 trouble

Moderator: MiRai

<<

rarthin

Posts: 2

Joined: Tue Apr 19, 2011 12:58 pm

Post Tue Apr 19, 2011 1:19 pm

EQ1 trouble

Greetings, I can not seem to get EQ running o matter what I do with IS and ISBoxer. I keep getting the error eqgame.exe has encountered an error...

Any help would be greatly appreciated and any more info needed will be gladly provided!

http://www.privatepaste.com/b3c617091e

http://www.privatepaste.com/79b06fca7c
<<

lax

User avatar

Site Admin

Posts: 7140

Joined: Tue Nov 17, 2009 9:32 pm

Post Tue Apr 19, 2011 2:21 pm

Re: EQ1 trouble

ForceWare Intelligent Application Manager (IAM) - Unknown owner - C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcAppFlt.exe

This is the NVIDIA Firewall Application, and it will cause a stack overflow error in anything you launch through Inner Space. You will need to uninstall this to use Inner Space. It comes with and is installed by your motherboard chipset software package; it's not required software and other firewall software (like the Windows Firewall) will do pretty much the same thing in a different way.

Here is how to remove it:
1. Open Add/Remove Programs (from the Windows Control Panel)
2. Find "NVIDIA ForceWare Network Access Manager"
3. Select Modify and uncheck Intelligent Application manager
4. OK/Close/etc

After it uninstalls you may need to reboot, but you should be able to begin using Inner Space.

Let me know if this helps. :)
<<

rarthin

Posts: 2

Joined: Tue Apr 19, 2011 12:58 pm

Post Tue Apr 19, 2011 9:02 pm

Re: EQ1 trouble

That worked perfectly! I should have seen that myself! Thanks uch for the help!

Return to EverQuest

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests