FAQ  •  Register  •  Login

InGame layouts with eve launcher

Moderator: MiRai

<<

Messiah86

Posts: 3

Joined: Sat May 18, 2019 12:52 am

Post Sat May 18, 2019 12:59 am

InGame layouts with eve launcher

Hy guys,

at first, sorry for my english, it can be a little bit rusty ...

So my problem, I‘ve set up full profiles for ISBoxer and this works very well at all. I‘ve a team, to start that I click at innerspace and launch my team, every time there comes up the original launcher and it work well.

So now I want to set up my team with the ISBoxer Eve Launcher to skip the process that every time come up a new launcher, start a account and close the launcher. But when I set up all with the eve launcher my window layout will not work and my ingame layout/preferences will not work.

Is it possible to import my old working window layout and ingame preferences to the new eve launcher profile?

Kind regards
<<

bob

User avatar

League of Extraordinary Multiboxers

Posts: 3521

Joined: Sat Feb 15, 2014 11:14 am

Location: In the dining room, with the lead pipe.

Post Sat May 18, 2019 1:07 am

Re: InGame layouts with eve launcher

Messiah86 wrote: the process that every time come up a new launcher, start a account and close the launcher.
This process is how ISBoxer knows that a new game has started and should go in a different slot in the Window Layout.

Messiah86 wrote:Is it possible to import my old working window layout and ingame preferences to the new eve launcher profile?
You can, once the team has launched, "relaunch" your team from InnerSpace using the ISBoxer Character Sets sub menu (how you launched the team initially), and the Windows may go to the correct slots, however, if you are also using virtual files to separate in game settings, they will not be applied.


You can also use ISBoxer EVE Launcher which, still opens and closes each time, but is a hands off launching process (https://www.lavishsoft.com/downloads/mo ... 0.0.32.zip, https://github.com/LavishSoftware/ISBox ... or-isboxer), and some people in the ISBoxer Discord (https://discord.me/isboxer) in teh #eve_online channel, have a pin with some detailthat also helps speed up the loading process a little.
<<

Messiah86

Posts: 3

Joined: Sat May 18, 2019 12:52 am

Post Wed May 22, 2019 11:57 pm

Re: InGame layouts with eve launcher

Hello,

so it‘s not possible to launch my chars without the original eve launcher and they‘re in the correct position?

I use no virtual files, if I launch with the original eve launcher and ISBoxer all work fine for me. But if I use the eve launcher from ISBoxer I have no correct language settings, ingame window layouts and so on ... it‘s like I start Eve for the first time after an installation.

And discord don‘t work for me? There‘s allways a 404. Possible that discord are outdated?

Kind regards
<<

bob

User avatar

League of Extraordinary Multiboxers

Posts: 3521

Joined: Sat Feb 15, 2014 11:14 am

Location: In the dining room, with the lead pipe.

Post Thu May 23, 2019 3:25 am

Re: InGame layouts with eve launcher

Messiah86 wrote:so it‘s not possible to launch my chars without the original eve launcher and they‘re in the correct position?
Sure it is. You have many methods, that I have already mentioned. Let me repeat it for you.

1. launch from InnerSpace, let the eve launcher appear, login in one account, close eve launcher, let InnerSpace load the next eve launcher, log in account, close eve launcher, let InnerSpace load the next eve launcher, etc. This is the process you said you wanted to skip, but this process works.

2. launch from InnerSpace, load all accounts from eve launcher, once you've finished, launch from InnerSpace again, and it may move them all to the correct window positions (this works for most people). You just dont get any virtual files using this method.

3. Use ISBoxer EVE Launcher. This does set it's own profile called ISBEL. You will need to use virtual files if you want to direct it at your existing profiles. http://isboxer.com/wiki/EVE:Quick_Start ... ronisation



As for the discord link. You are right, it does 404, and it also says that those guys did something with their servers and broke the link and you should let the server owner know they need to set it up for that link to work. Consider us notified. There is also https://discordapp.com/invite/ESxEzhs which works (this is also in the Help menu in the toolkit).
<<

Messiah86

Posts: 3

Joined: Sat May 18, 2019 12:52 am

Post Sat Jun 08, 2019 2:05 am

Re: InGame layouts with eve launcher

Hello,

thank you for your help! After some trys I got it in that way and it works perfectly.

Thank you very much! And discord work too now.

For one other problem with blurred text I should use another thread I think?

Kind regards

Return to EVE Online

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests