FAQ  •  Register  •  Login

Does eq currently work using isboxer to run it?

Moderator: MiRai

<<

DamnataAnimus

Posts: 42

Joined: Sun Oct 02, 2016 1:44 am

Location: Adelaide, Australia

Post Thu Aug 23, 2018 7:03 am

Does eq currently work using isboxer to run it?

I ask as I cannot past the generic logging into server message using isboxer or the -patchme argument on eqgame.exe.

Game starts fine if I don't use isboxer or a shortcut with -patchme added after the path which I'd assume isboxer takes care of usually.

In case it helps I've added a screenshot of the screen I cannot get past using isboxer or the patchme argument.

Additional information :

Hadn't played the game for around 2 years.
Have used isboxer for it previously without issue.
Mostly curious if it works for others or if my brand new install of eq/ixboxer is to blame, but if anyone is able to offer help I wont refuse it.

Thanks
Attachments
isboxer.jpg
isboxer.jpg (122.63 KiB) Viewed 479 times
<<

lax

User avatar

Site Admin

Posts: 6914

Joined: Tue Nov 17, 2009 9:32 pm

Post Thu Aug 23, 2018 7:58 am

Re: Does eq currently work using isboxer to run it?

Yes, it does work.

Image

ISBoxer uses whatever parameters are in your Inner Space Game Profile (http://isboxer.com/wiki/Game_Profile). If you're using the "EverQuest No Patch" profile for your ISBoxer Characters, and the parameters box is set to "patchme" (with no dash) as is default for this profile, it should work.

If you have it set to -patchme instead of patchme, that may be the problem?

Return to EverQuest

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests