FAQ  •  Register  •  Login

Start or Load /off

Moderator: MiRai

<<

Ridosaw

User avatar

Posts: 61

Joined: Sat May 25, 2013 8:56 pm

Location: US America

Post Mon Jun 15, 2015 10:34 am

Start or Load /off

I have a question for both clickbars and Menus.

I was wondering if there's a way to have clickbars and Menus start (OFF) when first loading a character set or Exporting to Innerspace?
I've created hot keys to toggle showing clickbars and menus as needed, but quite frequently I have to reload, reset the characters set or export to Innerspace, and this turns all menus and clickbars on. So then I have to manually go through turning them all off with the hotkeys I setup.

Sometimes I have to reset Innerspace because key broadcasting stops functioning for whatever reason. It is really annoying when I need to reset innerspace while in a mission, in the middle of a battle. and having to stop and turn off a half a dozen or so menus and clickbars.


Ridosaw
Last edited by Ridosaw on Mon Jun 15, 2015 10:38 am, edited 1 time in total.
<<

lax

User avatar

Site Admin

Posts: 6732

Joined: Tue Nov 17, 2009 9:32 pm

Post Mon Jun 15, 2015 10:36 am

Re: Start or Load /off

Let me blow your mind.

To have Menus or Click Bars start off, detach them from your Character Set (or Characters). :)
<<

Ridosaw

User avatar

Posts: 61

Joined: Sat May 25, 2013 8:56 pm

Location: US America

Post Mon Jun 15, 2015 10:42 am

Re: Start or Load /off

KABOOM!

Mindblown.

I did not know that could be done. I thought characters and character sets had to be assigned in order for those menus or clickbars to work for those characters.

DOH!

Thanks for the quick reply Lax.


Ridosaw

Return to Menus

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests