FAQ  •  Register  •  Login

Mouse fake cursor

Moderator: MiRai

<<

vladimir126

Posts: 3

Joined: Sun Dec 16, 2018 4:35 pm

Post Sun Dec 16, 2018 4:41 pm

Mouse fake cursor

Hello multiboxing community! I have a problem with my mouse fake cursor.When i activate mouse broadcasting I notice the mouse pointers in the slave windows don't show up...
I run BFA client patch 8.1
<<

bob

User avatar

League of Extraordinary Multiboxers

Posts: 3475

Joined: Sat Feb 15, 2014 11:14 am

Location: In the dining room, with the lead pipe.

Post Sun Dec 16, 2018 6:18 pm

Re: Mouse fake cursor

The only option for game cursors under repeater is in the Repeater Profile options.
Image

If this option is already ticked for you, then I would have to further a guess in that you are using some kind of mouse enhancement software, like YOLO mouse, or similar. It has been known to not show up under broadcasting.
<<

vladimir126

Posts: 3

Joined: Sun Dec 16, 2018 4:35 pm

Post Mon Dec 17, 2018 4:20 am

Re: Mouse fake cursor

bob wrote:The only option for game cursors under repeater is in the Repeater Profile options.
Image

If this option is already ticked for you, then I would have to further a guess in that you are using some kind of mouse enhancement software, like YOLO mouse, or similar. It has been known to not show up under broadcasting.



My repeater options
https://ibb.co/HdtfXFy
https://ibb.co/Ct3mJ8X

About mouse enhancement software. Im use the cheapest mouse and a standart mouse drivers...
Here you go a diagnostics test IsboxerToolkit:
https://yadi.sk/d/GoRvtG5uTnBCag

VirusTotal Link :
https://www.virustotal.com/ru/file/0c58 ... 545038154/
<<

bob

User avatar

League of Extraordinary Multiboxers

Posts: 3475

Joined: Sat Feb 15, 2014 11:14 am

Location: In the dining room, with the lead pipe.

Post Mon Dec 17, 2018 4:38 am

Re: Mouse fake cursor

The first thing to try is going to be to remove the WIn8RTM application compatibility flag.
Code:
Application Compatibility flags under HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\Layers:
0 D:\Games\World of Warcraft\World of Warcraft\_retail_\Wow.exe: ~ WIN8RTM
<<

vladimir126

Posts: 3

Joined: Sun Dec 16, 2018 4:35 pm

Post Mon Dec 17, 2018 6:13 am

Re: Mouse fake cursor

bob wrote:The first thing to try is going to be to remove the WIn8RTM application compatibility flag.
Code:
Application Compatibility flags under HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\Layers:
0 D:\Games\World of Warcraft\World of Warcraft\_retail_\Wow.exe: ~ WIN8RTM



https://ibb.co/gb0wRRx

Done!But mouse pointers in the slave windows don't show up :((( any ideas decide this problem?
<<

Nassim

Posts: 6

Joined: Thu Dec 13, 2018 6:27 pm

Post Mon Dec 17, 2018 12:57 pm

Re: Mouse fake cursor

pointers are on by default, save your profile, create e new one and try, if it works just compare settings for both profiles.
<<

bob

User avatar

League of Extraordinary Multiboxers

Posts: 3475

Joined: Sat Feb 15, 2014 11:14 am

Location: In the dining room, with the lead pipe.

Post Mon Dec 17, 2018 1:11 pm

Re: Mouse fake cursor

I suggest you update your graphics drivers.

/e
Finally spotted the things I thought were missing. Not that that helps much.

Anyway, the only other thing that would be the obvious path would be to bring Windows up to date, seeing as you have the first GR.

Return to World of Warcraft

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron