FAQ  •  Register  •  Login

Video FX black screen

Moderator: MiRai

<<

afex

Posts: 9

Joined: Mon Jan 22, 2018 3:37 am

Post Mon Jan 22, 2018 6:28 am

Video FX black screen

Hey,
I setup a 5-box using the Video FX layout. But the content stays black.
More curious, when I alt-tab, I can see the 4 windows that don't show in full screen.
I tried everything: checking/unchecking "Video FX viewers stay in the background", using dx9 and dx11...
I have an onboard nvidia graphics card with Intel processor.
Any ideas?
Thanks!
Attachments
setup.txt
The setup in Innerspace
(377.17 KiB) Downloaded 34 times
alt-tab.png
What I see when I alt-tab
alt-tab.png (41.45 KiB) Viewed 935 times
<<

afex

Posts: 9

Joined: Mon Jan 22, 2018 3:37 am

Post Mon Jan 22, 2018 8:02 am

Re: Video FX black screen

Found the solution, it was because the text scaling was set to 150% in Windows. Cheers
<<

Orthos

Posts: 1

Joined: Sat May 26, 2018 8:18 pm

Post Fri Jun 01, 2018 8:45 pm

Re: Video FX black screen

Anyway around this besides changing the font to 100%? It works but now everything but the game is unreadable :o
<<

MiRai

User avatar

Vibrant Videographer

Posts: 2672

Joined: Fri Nov 20, 2009 3:30 pm

Post Fri Jun 01, 2018 9:15 pm

Re: Video FX black screen

Orthos wrote:Anyway around this besides changing the font to 100%? It works but now everything but the game is unreadable :o

You can try messing with the compatibility options for "High DPI Awareness" of the dxNothing executable file, but it may not help at all, as Inner Space does not play nice with Windows scaling.
<<

bob

User avatar

League of Extraordinary Multiboxers

Posts: 3216

Joined: Sat Feb 15, 2014 11:14 am

Location: In the dining room, with the lead pipe.

Post Sat Jun 02, 2018 5:27 am

Re: Video FX black screen

For display scaling to work correctly (i.e. to use a setting other than 100%) with InnerSpace, you need to set the following setting on the game.exe, the dxnothing.exe (probably both the one in C:\Program Files (x86)\InnerSpace and C:\Program Files (x86)\InnerSpace\x64), and possibly the ISBoxer Toolkit.exe (mainly so it sizes dropdowns and things correctly, but also so it doesn't get incorrect resolution settings from Windows).

Image

Return to World of Warcraft

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests