FAQ  •  Register  •  Login

3 PCs, broadcasting, mouse does not move on 1 slave PC

Moderator: MiRai

<<

alexruler

Posts: 6

Joined: Wed Mar 14, 2012 5:07 am

Post Thu Jul 27, 2017 5:45 am

3 PCs, broadcasting, mouse does not move on 1 slave PC

Hello,
I have 3 PCs, 1 main(pc1) and 2 Slaves(pc2, pc3) for the game diablo 3.
So mouse broadcasting works perfektly for pc1, pc2 but doesnot work for the pc3...
i treid already to play with option: "Allow active window cursor to move via broadcast(multi-PC)"
but i got everytime the same situation 1 slave pc doesnot move mouse...

So the question ist how to configure the 2 slaves (pc2, pc3) that the mouse moves properly on both pcs (pc3 , pc3)...

thx in advance,
Alexander
<<

lax

User avatar

Site Admin

Posts: 7131

Joined: Tue Nov 17, 2009 9:32 pm

Post Thu Jul 27, 2017 10:44 am

Re: 3 PCs, broadcasting, mouse does not move on 1 slave PC

That is actually the option you need...

I would double check that this option is enabled on the slave PC it is not working on.

Alternatively you can always put a non-game window as the foreground window, and then ISBoxer will use a fake cursor instead of wanting to use the hardware cursor.

Return to Multiple Computers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest