FAQ  •  Register  •  Login

Problems with isboxer/multiple computers since renewal...

Moderator: MiRai

<<

drewskowten

Posts: 9

Joined: Mon Dec 14, 2015 6:06 pm

Post Sat Jul 09, 2016 10:42 am

Problems with isboxer/multiple computers since renewal...

So I've been running isboxer with 2 computers, 3 accounts on each.
I used http://isboxer.com/wiki/HOWTO:Use_ISBox ... _Computers to set it up, and everything was working perfectly fine for weeks until yesterday. I noticed my lavishsoft/innerspace subscription had expired- so I renewed it, and was asked to re-log into innerspace on both computers. I didn't change anything in my config or settings at all. I attempted to launch my team and although all windows launch on both computers- (which tells me they ARE communicating) once I log into the game, none of my key maps work and nothing broadcasts to the accounts on the 2nd computer. My first 3 accounts on my main computer behave normally but the 3 on the 2nd computer no longer do anything. I tried restarting innerspace, isboxer, both computers. I tried going back through the multiple computer config wiki and making sure everything's set right. Not sure what the issue could be at this point probably something simple I'm overlooking.

Thanks in advance!!

my config:
https://paste.ee/p/2PQSc#

The character sets I'm using is "DK TEAM 1" on the main comp, DK TEAM 2 on the second.
<<

bob

User avatar

League of Extraordinary Multiboxers

Posts: 3053

Joined: Sat Feb 15, 2014 11:14 am

Location: In the dining room, with the lead pipe.

Post Sat Jul 09, 2016 7:19 pm

Re: Problems with isboxer/multiple computers since renewal...

My first guess is delete the DK TEAM 3. It contains two members of DK TEAM 2, and sometimes when multi computer teams are in multiple character sets on a different computer, it confuses the ISBoxer Addon generator, so the Addon ends up with nothing.

The other thing is that I would stay away from using ( ) in character and character set names. It might be affecting the targeting, although this one is a little likely with your commands which are sending to All windows.

You could also try using the in game ISBoxer GUI debug console, and see whether your second system team is actually receiving any input (I've not tried using this across multiple computers, but it should display correctly).
<<

drewskowten

Posts: 9

Joined: Mon Dec 14, 2015 6:06 pm

Post Sun Jul 10, 2016 10:26 am

Re: Problems with isboxer/multiple computers since renewal...

bob wrote:My first guess is delete the DK TEAM 3. It contains two members of DK TEAM 2, and sometimes when multi computer teams are in multiple character sets on a different computer, it confuses the ISBoxer Addon generator, so the Addon ends up with nothing.

The other thing is that I would stay away from using ( ) in character and character set names. It might be affecting the targeting, although this one is a little likely with your commands which are sending to All windows.

You could also try using the in game ISBoxer GUI debug console, and see whether your second system team is actually receiving any input (I've not tried using this across multiple computers, but it should display correctly).



THANK YOU!! :) I made the suggested adjustments to the names and voila! Running great now!

Return to Multiple Computers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests