FAQ  •  Register  •  Login

Rift doesn't work

Moderator: MiRai

<<

Apoca

Posts: 4

Joined: Tue Jun 05, 2018 9:02 am

Post Tue Jun 05, 2018 9:08 am

Rift doesn't work

Hey there,

Rift is working fine but when I want to start Rift with InnerSpace it doesn't work. Nothing comes up (Glyph nor Rift). I pointed the GlyphClient.exe as game destination.

https://pastebin.com/GGKRQetD

Could you help me please? Do you need more information?

Kind regards
Apoca
<<

MiRai

User avatar

Vibrant Videographer

Posts: 2693

Joined: Fri Nov 20, 2009 3:30 pm

Post Tue Jun 05, 2018 11:25 am

Re: Rift doesn't work

My initial guesses are:

1) Update your GPU driver (it's 7+ months old)
2) Shut down TeamViewer
3) Uninstall Avast (not disable, completely uninstall and restart)
4) Use a legitimate, fully updated copy of Windows 10

Also, the diagnostic you gave us is for Chrome, not the Glyph Client. It may be more helpful if we could see one for the Glyph Client.
<<

Apoca

Posts: 4

Joined: Tue Jun 05, 2018 9:02 am

Post Tue Jun 05, 2018 2:40 pm

Re: Rift doesn't work

Oh thank you very much. I will try all the steps.
<<

Apoca

Posts: 4

Joined: Tue Jun 05, 2018 9:02 am

Post Wed Jun 06, 2018 10:40 am

Re: Rift doesn't work

Hi MiRai,

i tried steps 1 to 3 and it's the same like before. Nothing appears when I want to start my team with inner space. When I click on the profile GlyhClient comes up.

https://pastebin.com/FdSjRmhP

This time the diagnostic is from GlyphClientApp.exe. I couln't find ClyphClient.exe and I had to start the client manually. After clicking on the team in Inner Space there is no GlyphClient in the tasks.

PS: I am a fan of yours. I like your videos on youtube very much! Watched many Multiboxing-WoW videos. :)
<<

bob

User avatar

League of Extraordinary Multiboxers

Posts: 3266

Joined: Sat Feb 15, 2014 11:14 am

Location: In the dining room, with the lead pipe.

Post Wed Jun 06, 2018 11:48 am

Re: Rift doesn't work

You might also want to take off Spybot S&D for testing.
And can you confirm whether this is a VM or not ?
<<

Apoca

Posts: 4

Joined: Tue Jun 05, 2018 9:02 am

Post Wed Jun 06, 2018 12:06 pm

Re: Rift doesn't work

Yes, I did close Spybot S&D as well and it still does not work. Nothing happens.

No, this isn't a Virtual Machine. It's my normal windows running. Did you mean that?

Return to RIFT

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest