FAQ  •  Register  •  Login

Followed all instructions, but can't get the game to load!

Moderator: MiRai

<<

Ephemeral Fox

Posts: 4

Joined: Tue Sep 08, 2015 2:25 pm

Post Thu Jan 26, 2017 5:21 pm

Re: Followed all instructions, but can't get the game to load!

I seem to still be running into this error on AMD cards (crashing as soon as it tries to load title screen), regardless of driver version.

I was able to get this crash data on STO, however. It obviously only occurs with ISBoxer, and other games with the same base engine (Champions Online and Neverwinter) have no issues.
Even with all ISBoxer features possibly disabled (no background, no shortcuts, no multi-window handling, single character profile, no throttling, etc), it's the same.

Code:
2017-01-26 16:17:36 PROGRAM ASSERT OCCURRED! (((curr)->guardband) == (0x5D379DF5 & 255)) && (((U32)(curr)->data[size] | ((U32)(curr)->data[size + 1] << 8)) == (0x5D379DF5 & 65535))
memTrackValidateHeap: Bad end guardband on allocation at 7B0114F4, size 32
memTrackValidateHeap: Bad end guardband on allocation at 7B0114F4, size 32
memTrackValidateHeap: Bad end guardband on allocation at 7B0114F4, size 32
memTrackValidateHeap: Bad end guardband on allocation at 7B0114F4, size 32
Heap validation failed on memTrackValidateHeap()


Added compatibility report, not that it shows anything interesting. http://pastebin.com/f1W0wgYE
Spent the last week trying everything from Windows 10, no AV, no wifi, fresh OS install, every Inner Space version from 6089 to current test, every driver version from 16.6 to the latest 17.1, etc. Works on Nvidia, not AMD.
<<

lax

User avatar

Site Admin

Posts: 6689

Joined: Tue Nov 17, 2009 9:32 pm

Post Wed Feb 01, 2017 4:43 pm

Re: Followed all instructions, but can't get the game to load!

I've been working on verified issues with AMD + STO + D3D11 since this post. Hope to have an update for you soon. Thanks guys :)
<<

lax

User avatar

Site Admin

Posts: 6689

Joined: Tue Nov 17, 2009 9:32 pm

Post Thu Feb 02, 2017 12:25 pm

Re: Followed all instructions, but can't get the game to load!

Inner Space build 6161, now the development build of Inner Space, should correct this additional issue. To try it out, right click Inner Space in the system tray (notification area), select Patcher, tick "Download development (test) patches" and then close and restart Inner Space to let it patch up.

Let me know :)
<<

Ephemeral Fox

Posts: 4

Joined: Tue Sep 08, 2015 2:25 pm

Post Mon Feb 06, 2017 10:21 am

Re: Followed all instructions, but can't get the game to load!

Thank you very much, that build does appear to work correctly and avoid the crash for STO, working great again.

Sorry for the delay in response there.
<<

lax

User avatar

Site Admin

Posts: 6689

Joined: Tue Nov 17, 2009 9:32 pm

Post Mon Feb 06, 2017 10:28 am

Re: Followed all instructions, but can't get the game to load!

Great, thanks for letting us know! I'll get this build pushed live asap :)
Previous

Return to Star Trek Online

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest