FAQ  •  Register  •  Login

Me again.. this time with Shift+D, E, R and F

Moderator: MiRai

<<

Cyphoner

Posts: 7

Joined: Mon Nov 20, 2017 1:55 pm

Post Tue Dec 05, 2017 6:47 pm

Me again.. this time with Shift+D, E, R and F

I just did mapped keys for Shift+1 up to 5 and it works fine.
Proceeded to do the exact same thing but with Shift+E, R, D and F and none if it works broadcasting.

Is there some other configuration i have to do with these specific binds or does it not work at all? :(

Quite messy right now but ye.. https://www.zerobin.net/?3fbce5f8367917 ... RC9mf7Yx4=
<<

bob

User avatar

League of Extraordinary Multiboxers

Posts: 2755

Joined: Sat Feb 15, 2014 11:14 am

Location: In the dining room, with the lead pipe.

Post Tue Dec 05, 2017 6:55 pm

Re: Me again.. this time with Shift+D, E, R and F

There is nothing special about SHIFT+D, E< R or F.

In fact, there is nothing special about most keys, except ALT+F4, CTRL+ALT+DEL, ALT+TAB, and potentially a few other Windows Global Hotkeys (although stupidly enough some of these "global" hotkeys are desktop specific, so they are not in fact "global" ).

If you're having issues with the Mapped Key Wizard (you used this, and exported to Inner Space, correct?), and what it has created, then you'll need to share your config.

/e: or you could share it while I'm writing this :).
<<

bob

User avatar

League of Extraordinary Multiboxers

Posts: 2755

Joined: Sat Feb 15, 2014 11:14 am

Location: In the dining room, with the lead pipe.

Post Tue Dec 05, 2017 6:59 pm

Re: Me again.. this time with Shift+D, E, R and F

Nope. Can't see any reason why it wouldn't work. Did you Export to Inner Space?
<<

Cyphoner

Posts: 7

Joined: Mon Nov 20, 2017 1:55 pm

Post Tue Dec 05, 2017 7:02 pm

Re: Me again.. this time with Shift+D, E, R and F

Yep, tried multiple times, different settings but it won't send either of them, no matter what i try so far. :/

Tried so they work in each individual window so the bind itself is not wrong aswell, it's just that it won't send to the other windows.

Yeah, figured i was gonna be asked for the config so tried to be fast there! ;)

The game is Word of Warcraft, not sure if that's matter but yeah..
<<

bob

User avatar

League of Extraordinary Multiboxers

Posts: 2755

Joined: Sat Feb 15, 2014 11:14 am

Location: In the dining room, with the lead pipe.

Post Tue Dec 05, 2017 8:03 pm

Re: Me again.. this time with Shift+D, E, R and F

You might need to check out the debugging console, to prove that it is not sending, rather than the game not doing what you expect (or not sending what you expect).
<<

Cyphoner

Posts: 7

Joined: Mon Nov 20, 2017 1:55 pm

Post Tue Dec 05, 2017 8:54 pm

Re: Me again.. this time with Shift+D, E, R and F

Nothing happends when i press Shift+D, E, R or F.

When i press my Shift+1,2,3 and 4 which has the exact same settings as the above i get:

Button: from keystroke@is1: nomodifiers 160+1
Button: from keystroke@is1: nomodifiers 160+2
Button: from keystroke@is1: nomodifiers 160+3
Button: from keystroke@is1: nomodifiers 160+4


No text at all when pressing the shift+E, R, D or F. :(
<<

bob

User avatar

League of Extraordinary Multiboxers

Posts: 2755

Joined: Sat Feb 15, 2014 11:14 am

Location: In the dining room, with the lead pipe.

Post Tue Dec 05, 2017 9:23 pm

Re: Me again.. this time with Shift+D, E, R and F

Well, that tells me that ISBoxer is not picking them up as Hotkeys.
There are three choices I can come up with.

1. the Export to InnerSpace is not going to the same folder as the Inner Space you are running (i.e. you have multiple installations of Inner Space). You can check this by selecting the ISBoxer node in the top left of the profile, and checking to see if the Inner Space path there matches the path that the running instance of Inner Space is at, which you can check by using Task Manager, going to the Details tab, selecting InnerSpace.exe from the list, right clicking it, selecting Properties, and then looking for the Location value.

2. You are using some keyboard macro key or application to send the SHIFT+D, E, R, F and this uses other software to work, and it is not running as Admin.

3. There is more to your profile that was not included.
<<

Cyphoner

Posts: 7

Joined: Mon Nov 20, 2017 1:55 pm

Post Tue Dec 05, 2017 9:38 pm

Re: Me again.. this time with Shift+D, E, R and F

Nevermind, i got it working now.

With Blizzard merging my wow accounts together into one and same battle.net account i had two setups of toons in the WoW Account map which made it hard to do the wizard but it worked - well, almost.

Eventually removing the WoW account map, relog every account, shut down WoW and remove the team from isboxer to run the wizard again - And now it works with no duplicates. :-)

Needless to say, appreciate the effort and help!

Return to Key Maps

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest