FAQ  •  Register  •  Login

Arche Age Glyph update

Moderator: MiRai

<<

MiRai

User avatar

Vibrant Videographer

Posts: 2341

Joined: Fri Nov 20, 2009 3:30 pm

Post Fri Jul 14, 2017 10:49 pm

Re: Arche Age Glyph update

d525 wrote:Do u use the file with *app.exe or witout?

Glyph use since the update the file with *app.exe and before witout

Both executables behave the exact same. GlyphClientApp.exe has been the executable that shows up in the Task Manager for at least 8 months now (probably longer), but you can launch GlyphClient.exe which, in turn, launches GlyphClientApp.exe—none of this has changed recently.
<<

d525

Posts: 36

Joined: Tue Nov 05, 2013 9:11 pm

Post Sat Jul 15, 2017 12:32 am

Re: Arche Age Glyph update

Nothing other changed. I played - gotot sleep - woke up - want to start - problems here.

Cupple of weeks ago the same behavior was here - after a glyph update. Then u changed something in innerspace and it was fixed.

I play normal -without innerspace- no Problems, but wih innerspace long loading time from the game itself and ingame massive Problems withthe Graphics. I dont understand why!

All happend after the glyph update when i tried to launch the game with innerspace.

Please help.
<<

bob

User avatar

League of Extraordinary Multiboxers

Posts: 2602

Joined: Sat Feb 15, 2014 11:14 am

Location: In the dining room, with the lead pipe.

Post Sat Jul 15, 2017 1:06 am

Re: Arche Age Glyph update

Actually, the last time anything was specifically "fixed" for Glyph was back in January (source; http://www.lavishsoft.com/release/innerspace/all). It is possible you benefited as a side effect from anything more recent. It is also possible that a new Glyph update (Tuesday?) will correct the problem now being experienced.

But, then again, the issues so far with Glyph are fairly localised, two players of Trove, and one of Archeage are having issues (and different ones at that), so it does not appear to be a systemic problem.

No doubt, if the cause can be found, then there will be an attempt at a fix.
<<

d525

Posts: 36

Joined: Tue Nov 05, 2013 9:11 pm

Post Sat Jul 15, 2017 3:03 am

Re: Arche Age Glyph update

Yes this one i mean. After ur update ll problems are gone.

I hope i understand all right.

So it is possible this will be fixed on tuesday but i really hope u find earlier the problem and can fix that. With innerspace it is atm unplayable but without and 8 clients.... realy shit.

Thank you both for ur patience and the answers.
I hope u will find something and if not it will be fixed on tuesday.

Thank you for your help.

D525
<<

d525

Posts: 36

Joined: Tue Nov 05, 2013 9:11 pm

Post Fri Jul 21, 2017 4:09 am

Re: Arche Age Glyph update

Sadly, the Glyph Update didn´t fix the Problem.

Can someone please look into it. I cant use Isboxer anymore at the moment.

Please.
<<

d525

Posts: 36

Joined: Tue Nov 05, 2013 9:11 pm

Post Fri Jul 28, 2017 1:35 am

Re: Arche Age Glyph update

Sadly the 2nd Glyph Update means any Changes to me.
PLEASE can someone look into that and help me out here.

Thank you in Advance
<<

bob

User avatar

League of Extraordinary Multiboxers

Posts: 2602

Joined: Sat Feb 15, 2014 11:14 am

Location: In the dining room, with the lead pipe.

Post Fri Jul 28, 2017 1:59 am

Re: Arche Age Glyph update

If the problem is not reproducible here, then it is not very easy for it to be looked at. It also points to it being something on your end, and not a overall issue with Glyph/Arche Age/Inner Space. While I realise you noticed this issue when Glyph updated, it is possible something else also updated at the same time (or perhaps didn't update when it needed to).

So, to that end, for testing purposes, I suggest you try uninstalling FSecure, and either shutting down or uninstalling some of the rest of these things (if they cannot be shutdown).
Code:
1. afcdpsrv.exe - Process ID: 1488 (C:\Program Files (x86)\Common Files\Acronis\CDP\afcdpsrv.exe) [Admin:YES] [x86] [2,0,0,4064] [Acronis] [File Level CDP Manager Service]
20. Digitaluhr.exe - Process ID: 3116 (D:\Programme\Digitaluhr\Digitaluhr.exe) [Admin:YES] [x86] [2.1.6.0] [Digitaluhr]
21. DTAgent.exe - Process ID: 2248 (C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Pro\DTAgent.exe) [Admin:YES] [x86] [4.40.0311.0197] [DT Soft Ltd] [DAEMON Tools Pro Agent]
22. DTShellHlp.exe - Process ID: 3028 (C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Pro\DTShellHlp.exe) [Admin:YES] [x86] [4.40.0311.0197] [DT Soft Ltd] [DAEMON Tools Shell Extensions Helper]
25. FIH32.exe - Process ID: 4836 (d:\F-Secure\Common\FIH32.EXE) [Admin:YES] [x86] [8.20.40051 ] [F-Secure Corporation] [F-Secure Installation Launcher]
29. FNRB32.exe - Process ID: 4788 (d:\F-Secure\Common\FNRB32.EXE) [Admin:YES] [x86] [8.20.40051 ] [F-Secure Corporation] [F-Secure Network Request Broker]
30. fsav32.exe - Process ID: 6212 (d:\F-Secure\Anti-Virus\fsav32.exe) [Admin:YES] [x86] [11.00.19250.95] [F-Secure Corporation] [F-Secure Anti-Virus Handler]
31. fsgk32.exe - Process ID: 1948 (d:\F-Secure\Anti-Virus\FSGK32.EXE) [Admin:YES] [x86] [13.40.159.114] [F-Secure Corporation] [F-Secure Gatekeeper Handler 32-bit ]
32. fsgk32st.exe - Process ID: 1904 (d:\F-Secure\Anti-Virus\fsgk32st.exe) [Admin:YES] [x86] [8.91.15380.7] [F-Secure Corporation] [F-Secure Anti-Virus Scanning Service]
33. FSHDLL32.EXE - Process ID: 2024 (d:\F-Secure\Common\FSHDLL32.EXE) [Admin:YES] [x86] [8.20.40059 ] [F-Secure Corporation] [F-Secure DLL Hosting Plugin]
34. FSHDLL64.EXE - Process ID: 2296 (d:\F-Secure\Common\FSHDLL64.EXE) [Admin:YES] [x64] [8.20.40059 ] [F-Secure Corporation] [F-Secure DLL Hosting Plugin]
35. FSM32.EXE - Process ID: 3220 (D:\F-Secure\Common\FSM32.EXE) [Admin:YES] [x86] [8.20.40059 ] [F-Secure Corporation] [F-Secure Settings and Statistics]
36. FSMA32.EXE - Process ID: 1936 (d:\F-Secure\Common\FSMA32.EXE) [Admin:YES] [x86] [8.20.40059 ] [F-Secure Corporation] [F-Secure Management Agent]
37. fsorsp.exe - Process ID: 1872 (d:\F-Secure\ORSP Client\fsorsp.exe) [Admin:YES] [x86] [1.2.15 build 206] [F-Secure Corporation] [F-Secure ORSP Service]
38. fssm32.exe - Process ID: 5136 (d:\F-Secure\Anti-Virus\fssm32.exe) [Admin:YES] [x86] [13.40.159.114] [F-Secure Corporation] [F-Secure Scanner Manager 32-bit ]
49. NVIDIA Share.exe - Process ID: 1292 (C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\NVIDIA GeForce Experience\NVIDIA Share.exe) [Admin:YES] [x86] [56.2924.1538.1] [NVIDIA Corporation] [NVIDIA Share]
50. NVIDIA Share.exe - Process ID: 3752 (C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\NVIDIA GeForce Experience\NVIDIA Share.exe) [Admin:YES] [x86] [56.2924.1538.1] [NVIDIA Corporation] [NVIDIA Share]
57. schedhlp.exe - Process ID: 1864 (C:\Program Files (x86)\Common Files\Acronis\Schedule2\schedhlp.exe) [Admin:YES] [x64] [8,0,0,8220] [Acronis] [Acronis Scheduler Helper]
58. schedul2.exe - Process ID: 1440 (C:\Program Files (x86)\Common Files\Acronis\Schedule2\schedul2.exe) [Admin:YES] [x64] [8,0,0,8220] [Acronis] [Acronis Scheduler 2]
68. SteelSeriesEngine3.exe - Process ID: 3096 (C:\Program Files\SteelSeries\SteelSeries Engine 3\SteelSeriesEngine3.exe) [Admin:YES] [x64] [3.10.9.0] [SteelSeries ApS] [SteelSeries Engine 3 Core]
83. syncagentsrv.exe - Process ID: 2952 (C:\Program Files (x86)\Common Files\Acronis\SyncAgent\syncagentsrv.exe) [Admin:YES] [x86] [17,0,0,1877] [Acronis] [TrueImage Sync Agent Service]
87. TeamViewer.exe - Process ID: 2984 (d:\Programme\TeamViewer\Version6\TeamViewer.exe) [Admin:YES] [x86] [6.0.17222.0] [TeamViewer GmbH] [TeamViewer Remote Control Application]
88. TeamViewer_Service.exe - Process ID: 2092 (d:\Programme\TeamViewer\Version6\TeamViewer_Service.exe) [Admin:YES] [x86] [6.0.17222.0] [TeamViewer GmbH] [TeamViewer Remote Control Application]
89. TibMounterMonitor.exe - Process ID: 3200 (C:\Program Files (x86)\Common Files\Acronis\TibMounter\TibMounterMonitor.exe) [Admin:YES] [x86] [4,3,0,2158] [Acronis International GmbH] [Acronis TIB Mounter Monitor]
90. TrueImageMonitor.exe - Process ID: 3172 (C:\Program Files (x86)\Acronis\TrueImageHome\TrueImageMonitor.exe) [Admin:YES] [x86] [17,0,0,6673] [Acronis] [Acronis True Image Monitor]
<<

d525

Posts: 36

Joined: Tue Nov 05, 2013 9:11 pm

Post Fri Jul 28, 2017 3:46 am

Re: Arche Age Glyph update

Thank you for Responding.

I shutdown all off your mentioned Programs and tried it. Sadly no changes.

I have the same Problems like the previous mentioned Glyph Update some months ago.

1) Slow Start of the Accounts (each ca 1 min.)
2) Some Accounts doesnt Start (e.g. No1 starting- No2 not- No 3 starts etc.)
3) Ingame very slow loading texture

Do you have any ohter solutions i can test?
<<

d525

Posts: 36

Joined: Tue Nov 05, 2013 9:11 pm

Post Tue Aug 01, 2017 3:15 pm

Re: Arche Age Glyph update

No Idea?
<<

lax

User avatar

Site Admin

Posts: 6637

Joined: Tue Nov 17, 2009 9:32 pm

Post Thu Aug 03, 2017 2:44 pm

Re: Arche Age Glyph update

Inner Space build 6177 may correct this new issue with Glyph; 6177 is now the development build of Inner Space. To try it out, right click Inner Space in the system tray (notification area) and select Patcher, tick "Download development (test) patches" and then close and restart Inner Space to let it patch up.

Please let me know if it helps! :)
PreviousNext

Return to Other

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests